fbpx

Ons team

Ontmoet hier ons team

team

Dr. Miriam Loots

Dermatoloog & oprichter Lootskliniek

Mijn naam is Miriam Loots en ik ben dermatoloog sinds 2002. Ik ben een allround dermatoloog, help je graag van je huidziekte af en vind het heel belangrijk om in overleg met jou de juiste behandeling te kiezen. Kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid staan hoog in het vaandel bij mij.

BIG-nummer: 39042707201

Achtergrond & ervaring

Met veel plezier heb ik 19 jaar gewerkt in het Franciscus Gasthuis & Vlietland te Rotterdam en Vlaardingen als vakgroep manager en plaatsvervangend opleider voor dermatologen en huisartsen in opleiding en co-assistenten van het Erasmus MC. In het verlengde van mijn aandachtsgebied flebologie en promotieonderzoek richtte ik een wondexpertisecentrum op samen met huisartsen en thuiszorgorganisaties in de regio.

Ons team 

Noortje Krimpenfort

Praktijkmanager

Ik ben Noortje Krimpenfort en sinds 1 oktober 2022 ben ik werkzaam als praktijkmanager bij Lootskliniek. Hiervoor heb ik jaren in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein bij de polikliniek Longgeneeskunde gewerkt, met in de laatste periode in de rol van teamhoofd. Het werken bij Lootskliniek, met een klein team, waar we hoogwaardige zorg leveren in een vriendelijke en prettige omgeving en de patiënt centraal staat, geeft mij veel voldoening. Aan het begin staan van de ontwikkeling en verdere uitbreiding van Lootskliniek geeft mij de mogelijkheid om verder te groeien in mijn functie. Zo draag ik een steentje bij aan de veranderende zorg in Nederland.

Pascale Diederen

Dermatoloog

Mijn naam is Pascale Diederen. Sinds 2003 ben ik met veel plezier werkzaam als allround dermatoloog in het Alrijne Ziekenhuis en later tevens in de DC klinieken. Met veel enthousiasme heb ik hier gewerkt en lange tijd als vakgroepvoorzitter bijgedragen aan de ontwikkeling van de afdeling en het vakgebied dermatologie in de veranderende gezondheidszorg, met vele uitdagingen. Kwalitatief hoogwaardige zorg en streven naar maatwerk leveren met een persoonlijke benadering geeft mij de meeste voldoening in mijn werk. Dit alles in goed overleg met de patiënt en met zijn of haar huisarts.

BIG-nummer: 39046431601

Vincent Duurkens

Longarts

Ik ben Vincent Duurkens. Na mijn studie geneeskunde in Nijmegen ben ik opgeleid tot internist/longarts in Eindhoven. Ik heb gewerkt als zodanig in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en in het Bravis ziekenhuis Roosendaal met slaapproblematiek als belangrijk aandachtsgebied.

BIG-nummer: 89020759601

Marita Schouten

Plastisch chirurg

Mijn naam is Marita Schouten. Mijn opleiding heb ik genoten in het Medisch Centrum Leeuwarden, Universitair Medisch Centrum Groningen en een deel in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. Mijn expertise ligt voornamelijk in de periorbitale (rondom het oog) en aangezichtschirurgie.

BIG-nummer: 09917839001

Joris Jansbeken

Vaatchirurg

Ik ben Joris Jansbeken, opgeleid in het VU Medisch Centrum als algemeen chirurg en vaatchirurg. Ik heb in meerdere ziekenhuizen ervaring opgedaan. Mijn specialisatie is chirurgische verrichtingen en de behandeling van spataderen, met name met behulp van de endoveneuze laser. Ik vind het belangrijk om aandacht en tijd voor mijn patiënten te hebben.

BIG-nummer: 29908535101

Iris van Roon

Doktersassistente

Mijn naam is Iris van Roon. Nadat ik aan de PABO gestart was, kwam ik tot de conclusie dat mijn hart bij de zorg ligt. Ik heb jaren gewerkt bij een huisartsenpraktijk en sinds april 2023 ben ik werkzaam bij Lootskliniek. Het patiëntencontact is voor mij erg belangrijk en ik ondersteun dan ook graag de spreekuren. Patiënten op hun gemak stellen en net dat beetje extra aandacht geven is mij op mijn lijf geschreven.

Emy van der Lugt

Doktersassistente

Mijn naam is Emy van der Lugt en ik ben doktersassistente bij Lootskliniek sinds september 2022. Daarvoor heb ik gewerkt bij een huisartsenpraktijk en in het ziekenhuis op de afdeling dermatologie. Wat mij aanspreekt bij Lootskliniek is de rust die wij uitstralen met de kliniek en in de zorg die wij bieden. Dit is dan ook wat goed aansluit op mijn karakter. Ook vind ik het fijn om te werken met verschillende mensen in een klein team. Op deze manier blijven de taken die ik uitvoer afwisselend en is geen dag hetzelfde.

Heidi Verdouw

Doktersassistente

Ik ben Heidi Verdouw. Ik ben al jaren actief in de zorg. Mijn belangrijkste motivatie en de reden dat ik met plezier naar mijn werk ga is de zorg en aandacht voor de patiënt. Jaren ben ik werkzaam geweest in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda en ik heb daar ervaring opgedaan op diverse werkplekken. Hierna heb ik gewerkt bij een huisartsenpraktijk en sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Lootskliniek. 

Miriam Hoogenboom

Doktersassistente

Mijn naam is Miriam Hoogenboom. Ik ben sinds september 2023 werkzaam als doktersassistente – assistent-manager bij Lootskliniek. Voordat ik hier kwam werken heb ik gewerkt bij een huisartsenpraktijk in Woerden. Daarvoor heb ik jaren in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein gewerkt bij de polikliniek Long- en Slaapgeneeskunde als poli-assistente. Wat mij aanspreekt bij Lootskliniek is dat het een kleinschalige, zelfstandige kliniek is, waarbij de patiënt centraal staat en wij de zorg kunnen bieden die zij nodig hebben. Verder is het leuk om als klein team betrokken te zijn bij de ontwikkelingen in Lootskliniek. Een nieuwe uitdaging ga ik nooit uit de weg en daar krijg ik hier alle mogelijkheid voor.

Petra Spijkerman

Doktersassistente

Ik ben Petra Spijkerman. Ik werk sinds 2023 bij de Lootskliniek als doktersassistente. Hiervoor was ik werkzaam bij een huisartsenpraktijk. Wat mij erg aanspreekt is onze kleinschalige, gastvrije en specialistische kliniek met persoonlijke aandacht en goede kwaliteit van zorg. Daarnaast zijn de werkzaamheden erg afwisselend. Ik hoop hier nog lang en met veel plezier te kunnen werken en veel patiënten naar tevredenheid te kunnen helpen.

Adri Looijesteijn

Gastvrouw

Ik ben Adri Looijesteijn. Sinds 1 januari 2024 werk ik als vrijwilliger in de Lootskliniek, waar ik als gastvrouw de patiënten en hun begeleider een kopje koffie of thee aanbied met daarbij een flinke dosis vriendelijkheid. Lootskliniek is voor mij een leuke plek om deze gastvrijheid te geven.

Ervaringen

Wat een fantastische kliniek. Ik zal het iedereen aanraden. De dokters zijn toppers. Ze stellen je op je gemak. De mensen achter de balie, de assistenten… Ze zijn allemaal vriendelijk. Een prachtig gebouw en goed bereikbaar. Nogmaals: dr. Loots en dr. Schouten, dikke 👍👍

- Mcb Bennema

Heel blij dat ik deze kliniek gevonden heb. Kundig en vriendelijk. Leggen alles goed uit. Voelt je er heel prettig. Schone en mooie praktijk.

- Jessy

Heel blij dat ik deze kliniek gevonden heb. Er werd goed naar mij geluisterd door dr. Loots en ik heb een top behandeling van haar gehad! Erg aan te bevelen!!

- Isabelle