fbpx

Vacature: medewerker zorgadministratie

Vacature: medewerker zorgadministratie

Ben jij degene die ons team komt versterken als bruisende kracht achter onze zorgadministratie? Met jou aan boord blijven onze administratieve stromen soepel verlopen.

Je brengt rust en vertrouwen bij onze patiënten en dankzij jouw rapportages en precieze medische registraties ontstaan er nieuwe inzichten en worden onze processen nog beter. Klinkt goed? Leuk, we maken graag kennis met je!

We zijn op zoek naar een medewerker zorgadministratie voor onze locatie in Reeuwijk voor 8-16 uur per week.

Wat ga je doen?

Bij ons krijg jij de kans om je te storten op een veelzijdige rol waarin je administratieve processen moeiteloos laat verlopen. Je bent betrokken bij veelzijdige taken die van belang zijn voor een soepel financieel beheer van onze zorgadministratie. Denk aan een dagelijkse mix van de volgende werkzaamheden:

  • verwerken van de retourberichten van verzekeraars: jij laat je niet afschrikken door afgewezen declaraties. Je duikt erin, herstelt deze en houdt onze financiën op koers.
  • Debiteurenbeheer met een persoonlijke touch: patiënten, verzekeraars en instellingen vertrouwen op jou om de financiële zaken recht te zetten, terwijl je tegelijkertijd de communicatie onderhoudt.
  • patiënten geruststellen over vergoedingen: jij biedt duidelijkheid en gemoedsrust door vragen te beantwoorden over tarieven, eigen risico en verzekering dekking.
  • krachtige rapportage werkzaamheden: met jouw Excel-expertise breng je cijfers tot leven en creëer je inzichtelijke rapporten.
  • medische registraties perfectioneren: met jouw nauwkeurigheid zorg je ervoor dat alle verrichtingen correct geregistreerd zijn en dat de juiste codes worden toegepast.

Interesse?

Herken jij jezelf in het profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@lootskliniek.nl t.a.v. Noortje Krimpenfort.

Ervaringen

Wat een fantastische kliniek. Ik zal het iedereen aanraden. De dokters zijn toppers. Ze stellen je op je gemak. De mensen achter de balie, de assistenten… Ze zijn allemaal vriendelijk. Een prachtig gebouw en goed bereikbaar. Nogmaals: dr. Loots en dr. Schouten, dikke 👍👍

- Mcb Bennema

Heel blij dat ik deze kliniek gevonden heb. Kundig en vriendelijk. Leggen alles goed uit. Voelt je er heel prettig. Schone en mooie praktijk.

- Jessy

Heel blij dat ik deze kliniek gevonden heb. Er werd goed naar mij geluisterd door dr. Loots en ik heb een top behandeling van haar gehad! Erg aan te bevelen!!

- Isabelle