fbpx

Vacature: Management Assistent in de zorg

Vacature: Management Assistent in de zorg

Als Management Assistent in de zorg ondersteun je het managementteam bij diverse administratieve en organisatorische taken.

Je speelt een cruciale rol in het soepel laten verlopen van de dagelijkse werkzaamheden en draagt bij aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Je moet het leuk vinden om een groeiend bedrijf groter te maken en actief bij te dragen aan onze uitbreiding.

We zijn op zoek naar een Management Assistent in de zorg voor 16-24 uur in de week.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Ondersteunen van het management bij dagelijkse werkzaamheden en projecten.
  • Beheren van agenda’s, plannen en organiseren van vergaderingen.
  • Voorbereiden en notuleren van vergaderingen.
  • Financiële administratie met betrekking tot de coulance regeling
  • Ondersteunen bij diverse HR-gerelateerde taken.
  • Bijdragen aan een positieve en verbindende werksfeer.

Interesse?

Herken jij jezelf in het profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@lootskliniek.nl t.a.v. Noortje Krimpenfort.

Ervaringen

Wat een fantastische kliniek. Ik zal het iedereen aanraden. De dokters zijn toppers. Ze stellen je op je gemak. De mensen achter de balie, de assistenten… Ze zijn allemaal vriendelijk. Een prachtig gebouw en goed bereikbaar. Nogmaals: dr. Loots en dr. Schouten, dikke 👍👍

- Mcb Bennema

Heel blij dat ik deze kliniek gevonden heb. Kundig en vriendelijk. Leggen alles goed uit. Voelt je er heel prettig. Schone en mooie praktijk.

- Jessy

Heel blij dat ik deze kliniek gevonden heb. Er werd goed naar mij geluisterd door dr. Loots en ik heb een top behandeling van haar gehad! Erg aan te bevelen!!

- Isabelle