fbpx

Vacature: doktersassistent

Vacature: doktersassistent

Voor onze groeiende kliniek zijn wij op zoek naar een ervaren en betrokken doktersassistente met affiniteit voor dermatologie. Je komt terecht in een kleinschalig, enthousiast team. Je hebt een nauwe samenwerking met de artsen en bent het aanspreekpunt voor patiënten.

Aandacht en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij ons, en uitstekende zorgkwaliteit staat centraal. We streven naar korte wachttijden en hechten veel waarde aan goede bereikbaarheid en onderling overleg, zowel voor huisartsen als onze patiënten.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse? Stuur je motivatie met cv naar info@lootskliniek.nl.

Meer informatie: www.lootskliniek.nl of 0182 700 680

Ervaringen

Wat een fantastische kliniek. Ik zal het iedereen aanraden. De dokters zijn toppers. Ze stellen je op je gemak. De mensen achter de balie, de assistenten… Ze zijn allemaal vriendelijk. Een prachtig gebouw en goed bereikbaar. Nogmaals: dr. Loots en dr. Schouten, dikke 👍👍

- Mcb Bennema

Heel blij dat ik deze kliniek gevonden heb. Kundig en vriendelijk. Leggen alles goed uit. Voelt je er heel prettig. Schone en mooie praktijk.

- Jessy

Heel blij dat ik deze kliniek gevonden heb. Er werd goed naar mij geluisterd door dr. Loots en ik heb een top behandeling van haar gehad! Erg aan te bevelen!!

- Isabelle