fbpx

Vacature: dermatoloog

Vacature: dermatoloog

Lootskliniek is een nieuw en groeiend zelfstandig behandelcentrum in dermatologie/flebologie met een centrale ligging in het land.

Aandacht en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij ons, en uitstekende zorgkwaliteit staat centraal. We streven naar korte wachttijden en hechten veel waarde aan goede bereikbaarheid en onderling overleg, zowel voor huisartsen als onze patiënten.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen?

Stuur een bericht of je sollicitatie met cv naar m.loots@lootskliniek.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Lootskliniek: 0182-700 680.

Ervaringen

Wat een fantastische kliniek. Ik zal het iedereen aanraden. De dokters zijn toppers. Ze stellen je op je gemak. De mensen achter de balie, de assistenten… Ze zijn allemaal vriendelijk. Een prachtig gebouw en goed bereikbaar. Nogmaals: dr. Loots en dr. Schouten, dikke 👍👍

- Mcb Bennema

Heel blij dat ik deze kliniek gevonden heb. Kundig en vriendelijk. Leggen alles goed uit. Voelt je er heel prettig. Schone en mooie praktijk.

- Jessy

Heel blij dat ik deze kliniek gevonden heb. Er werd goed naar mij geluisterd door dr. Loots en ik heb een top behandeling van haar gehad! Erg aan te bevelen!!

- Isabelle