fbpx

Afspraak maken

Afspraak maken

Lootskliniek is telefonisch 0182-700680 of via de mail info@lootskliniek.nl bereikbaar voor het maken van een afspraak. Echter, meestal stuurt je huisarts een verwijzing en dan roepen wij je automatisch op.

Verwijzing

  • Kom je via de huisarts, dan stuurt jouw huisarts de verwijzing via een beveiligde e-mail naar ons. Wij roepen je dan op. Je ontvangt dan spoedig een bericht van ons.
  • Geeft jouw huisarts de verwijzing aan je mee? Dan kun je zelf een afspraak bij ons maken! Dit kan per e-mail of telefonisch.
  • Wens je een cosmetische behandeling die niet vergoed wordt, dan kun je zonder verwijzing telefonisch of per e-mail een afspraak maken.

Ervaringen

Wat een fantastische kliniek. Ik zal het iedereen aanraden. De dokters zijn toppers. Ze stellen je op je gemak. De mensen achter de balie, de assistenten… Ze zijn allemaal vriendelijk. Een prachtig gebouw en goed bereikbaar. Nogmaals: dr. Loots en dr. Schouten, dikke 👍👍

- Mcb Bennema

Heel blij dat ik deze kliniek gevonden heb. Kundig en vriendelijk. Leggen alles goed uit. Voelt je er heel prettig. Schone en mooie praktijk.

- Jessy

Heel blij dat ik deze kliniek gevonden heb. Er werd goed naar mij geluisterd door dr. Loots en ik heb een top behandeling van haar gehad! Erg aan te bevelen!!

- Isabelle